#35 Leuke tips voor Kerst thuis

Leuke tips voor thuis met Kerstmis

Dit jaar ziet kerst er net even anders uit dan dat we graag zouden willen. Helaas geen grote tafels vol met familie of vrienden om samen te eten en gezellig spelletjes te spelen. Toch betekent dit niet dat we geen andere leuke alternatieven kunnen bedenken. Wij hebben er een paar voor je uitgelicht.

⭐️ Kerstfilm
Misschien wel de grootste favoriet van velen, een heerlijke kerstfilm met je gezin of lekker in je eentje kijken. Netflix en Videoland staan er vol mee.
Geen abonnement op één van deze twee? Gelukkig zijn er ook vele films gewoon op tv te kijken, daarnaast kun je ook voor een klein bedrag films via Pathé thuis kijken.⭐️ Kamperen
Geen vakantie naar een zonnige bestemming of een après ski in de sneeuw, maar kamperen in eigen huis. Doe eens gek en zet een tentje op de zolder en maak het er extra knus met verlichting en warme dekens. Zo trek je je even terug en waan jij je in een andere wereld.

⭐️ Kook online het kerstdiner
We kunnen helaas niet fysiek met elkaar koken aan het kerstdiner, maar online kan natuurlijk alles. Maak een kerstmenu en zorg dat iedereen de boodschappen in huis heeft.
Start een online bijeenkomst via Teams of Zoom en begin allemaal tegelijk aan het bereiden van het menu. Schenk een wijntje in en hef het glas met elkaar, zo maak je er toch nog een gezellig, gezamelijk kerstdiner van. 

⭐️ Doe een Pubquiz
Deze kun je natuurlijk zelf maken, maar zijn ook online te koop. Zorg dat je familie of vrienden thuis klaar zitten met alvast een drankje en een borrelplank. Start de quiz en spelen maar! 
Bedenk samen een tof prijsje, maar beleef vooral een gezellige online avond!

⭐️ Bier of Wijn proeverij
Om de plaatselijke horeca te steunen zou je ook kunnen kijken of er proeverijen zijn die je kunt laten bezorgen. Installeer alles en ga voor je beeldscherm zitten, je vrienden of familie doen dit zelfde. Proeven maar!
Op afstand en toch samen! ⭐️ Knutselen
Laat de computer even voor wat het! Ga gezellig aan de eettafel zitten en pak alle knutselspullen erbij, maak samen mooie kaarten. Verstuur deze kaarten naar je dierbaren, om ze te laten weten dat je aan ze denkt 😊

⭐️ Blijf genieten
Vergeet ondanks alles niet waar het uiteindelijk omdraait. Of je nou in je mooiste pak aan een online diner zit of in die zachte kerstpyjama kerstfilms bingewatcht, geniet toch!
Doe het rustig aan, eet vooral lekkere dingen en er komt echt een moment dat het weer anders wordt.

 Wij wensen iedereen fijne dagen, houdt het klein en blijf gezond!

 

Volg ons op Facebook en LinkedIn voor de nieuwste updates!