#5 Redenen om uitzendkrachten aan te nemen

Redenen waarom het aannemen van uitzendkrachten een goed idee is

 

📌 1. Geselecteerd speciaal voor uw bedrijf

Je hoeft geen tijd en geld te besteden aan werving en selectie: dat wordt gedaan door Marnic op basis van de wensen van het bedrijf. Daarnaast is een groot deel van onze uitzendkrachten bekend bij ons en hebben vaker voor ons gewerkt. Wij kunnen met trots zeggen dat onze uitzendkrachten zeer betrouwbaar zijn.

📌 2. Uitzendkrachten zijn flexibel

Uitzendkrachten brengen flexibiliteit in een bedrijf. Soms is het door veranderende marktomstandigheden nodig het aantal full-time medewerkers terug te brengen of zijn er onverwacht voor een tijd extra mensen nodig. En niet alleen dat. Uitzendkrachten kunnen ook vervangen bij ziekte, zwangerschapsverlof en ontslag. Daarnaast kunnen zij zelfs werken op basis van alleen een project.

📌 3. Ervaring

Vergis je niet, uitzendkrachten zijn vakmensen met veel kennis en ervaring. Soms zijn er ervaren vakmensen met veel kennis nodig op korte termijn voor een klus waarvoor niet de juiste mensen in huis zijn.

📌 4. Perspectief

Uitzendkrachten hebben vaak frisse ideeën en kijken van uit een andere perspectief naar een probleem of een taak. De uitzendkracht kan wellicht de oorzaak van uw probleem vinden of een oplossing voor het probleem bedenken.

📌 5. Matchen

Soms matchen werknemers niet goed met het bedrijf en haar doelen, daarom is het handig om een uitzendkrachten in te zetten. Ze zijn er maar voor een bepaalde tijd en als er wel een goede klik is tussen beide partijen, dan kan natuurlijk vaker met elkaar worden gewerkt.

📌 6. Uitzendkrachten delen met elkaar

Uitzendkrachten zijn niet alleen handig om tijdelijke problemen op te lossen, maar ook om het netwerk van een bedrijf te vergroten en de reputatie van een  bedrijf binnen de flexmarkt te verbeteren. Als een uitzendkracht een goede ervaring heeft binnen een bedrijf zal hij dit hoogstwaarschijnlijk delen met zijn of haar netwerk.