Certificaat Duurzame Inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

De afgelopen periode heeft Marnic deelgenomen aan het project Loonbaan Intermediair. Vanuit de NBBU hebben wij hier een mooie brief en certificaat voor ontvangen:

Beste deelnemer,

De NBBU wil u bedanken voor uw deelname aan het project Loopbaan Intermediair. Hiermee heeft u een waardevolle stap gezet met de implementatie van Duurzame Inzetbaarheid binnen uw organisatie.

Aandacht voor uw flexkracht en het acteren op thema's als ontwikkeling & mobiliteit, vitaliteit & gezondheid en betrokkenheid & motivatie, is en blijft van toegevoegde waarde in uw dienstverlening als intermediair.

Het afgelopen jaar zijn mooie resultaten bereikt, flexkrachten kregen meer en beter perspectief op hun loopbaan, mede door uw inspanning!

Als NBBU staan we samen voor het verder professionaliseren van de onderneming en dienstverlening, in de driehoek intermediair, flexkracht en inlener. Duurzame Inzetbaarheid past daar goed in en zal voor de toekomst alleen maar belangrijker worden.

Als blijk van waardering voor de inspanningen die geleverd zijn om het project tot een succes te maken, ontvangt u hierbij uw certificaat van deelname.

Wij wensen u veel succes met de verdere uitrol van het project.