Over Marnic uitzendbureau

Marnic uitzendbureau biedt de volgende diensten:

Uitzenden
Detacheren
Werving en selectie
ZZP'ers

Flexibel in vakmanschap
Marnic uitzendbureau heeft de mogelijkheid om een aantal flexibele contractsvormen te bieden. Als NBBU-lid hanteren wij de fasensystematiek. Door deze flexibiliteit kan Marnic uitzendbureau maatwerk leveren, zodat  uw personeel met u mee groeit met een stijgende vraag en is het snel aan te passen als het even tegenzit.

Professioneel
Marnic uitzendbureau staat garant voor professionaliteit. Onze managers en intercedenten hebben in de loop der jaren zoveel kennis en ervaring in diverse branches opgebouwd, dat zij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Zij onderhouden daarom nauw contact met u en bezoeken u regelmatig voor overleg. Op deze manier blijven zij op de hoogte van de ontwikkelingen en werkomstandigheden bij uw organisatie. Bij het zoeken naar inleenkrachten houden zij hier rekening mee, zodat u ervan verzekerd bent dat de meest geschikte kandidaten aan u worden voorgesteld.

Onze vestigingen werken bovendien nauw met elkaar samen om vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar af te kunnen stemmen.

Onze opdrachtgevers kunnen ook op ons vertrouwen wanneer er gezocht wordt naar HBO en academisch geschoolde (technische) vakmensen. Door ons grote netwerk van erkende technische specialisten - van lasinpecteurs tot design engineers, van werkvoorbereiders in de scheepsbouw tot interieurtekenaars in de jachtbouw – kunnen wij helpen bij het invullen van de vraag naar deze categorie vakmensen. Uiteraard met dezelfde klantgerichte en betrouwbare dienstverlening die men van Marnic uitzendbureau gewend is.

Wij zijn commercieel actief in de regio's Noord, Oost en de Schiestreek, dit doen wij vanuit twee vestigingen: Drachten en Zwolle.                                             

Marnic uitzendbureau is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en past dan ook die Algemene Voorwaarden toe.
Tevens is Marnic uitzendbureau VCU, NEN 4400-1 gecertificeerd, WAADI geregistreerd (login met KVK 05058147) en beschikt het over een KIWA registratie.
                                                                                                                 

Om onze professionaliteit en kwaliteit op een hoog niveau te houden staat Marnic uitzendbureau uiteraard open voor al uw op- en aanmerkingen. Dit kunt u ons onder meer kenbaar maken door middel van ons klachtenformulier