Uitzenden

Bij het uitzenden is er veel flexibiliteit voor zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht.
De uitzendkracht wordt door Marnic uitzendbureau geselecteerd en bij de opdrachtgever voorgesteld. Kan de uitzendkracht aan het werk dan is er geen overeenkomst voor bepaalde tijd nodig, de uitzendovereenkomst kan per direct worden beeïndigd. Als opdrachtgever krijgt u op de factuur enkel de uren gefactureerd die daadwerkelijk door de uitzendkracht zijn gewerkt. Een ideale oplossing als u veel met pieken en dalen in het werk te maken heeft, op de drukste momenten zet u uitzendkrachten in en neemt het werk weer af dan kunt u afscheid nemen van uw tijdelijke krachten.

Verder zijn er geen bijkomende werkzaamheden zoals zelf de vacature openzetten en de reacties doornemen om daar een passende medewerker uit te selecteren. Ook de verdere administratieve afhandeling, denk hierbij aan het opstellen van een contract, nemen wij als uitzendbureau van u over. En als laatste doet Marnic uitzendbureau ook de uitbetalingen van het salaris aan de medewerker.  U als opdrachtgever heeft dan verder nergens geen omkijken meer naar en ontvangt per afgesproken termijn hier een factuur voor.


Benieuwd wat Marnic uitzendbureau voor u kan dan op uitzendgebied, neem dan een contact op met een van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.